Are you a business ? Learn more about partnering with Innit.

For Business

Hvad fungerer med Innit?

Innit og Shopwell kan forbindes med alle slags produkter og brands - fra smartprodukter til dit spisekammer! Tag dine indkøb og madlavning til helt nye højder med brands og produkter, der arbejder sammen for dig.

Produkter

Føj produkter til din profil og få et mere intelligent køkken. Når du laver mad med Innit, får du adgang til brugertilpassede funktioner:

Mad på en smartere måde

Send tilberedningsinstruktioner i flere trin direkte til dine smartprodukter ... Alt, hvad du skal gøre, er at lytte efter timeren.

Bliv inspireret

Mangler du idéer til madlavningen? Få mest muligt ud af dit hardware med måltidsanbefalinger og tilberedningstider, der er tilpasset dine produkter.

Multitask

Uanset om du laver en hel enkel ret eller bruger flere produkter, tilpasser Innit tilberedningstider og temperaturer, så alt er klar (og perfekt tilberedt) på samme tid.

Sådan fungerer Innit med Philips-produkter

Innit har slået sig sammen med Philips for at give dig næsten 200 måltider, der passer perfekt til din Philips Air Fryer. Få inspiration og trinvise vejledningsvideoer til madlavning med op til 90% mindre fedt.*

Føj din Philips Air Fryer til din Innit-konto for at få adgang til vores brede udvalg af opskrifter, og du vil kun være få minutter fra at sætte tænderne i sprøde fritter med dips, mini-burgere, veggie-bidder, skaldyr eller kylling. Alt tilberedes til perfektion, når Philips Air Fryer laver mad med Innit.

* Sammenlignet med pommes frites, der er tilberedt i en traditionel frituregryde.

Udvalgte måltider til Philips Air Fryer

Sådan fungerer Innit med Electrolux-produkter

Vores partnerskab med Electrolux bringer 100 års erfaring direkte ind i dit køkken. Føj dit Electrolux-produkt til din Innit-konto for at få adgang til testede og ægte måltider, der er specielt lavet til din enhed.

Med Innit kan du sende tilberedningsinstruktioner direkte til en hvilken som helst WiFi-tilsluttet Electroluxovn. Bare vælg et måltid, og Innit tænder for din ovn, indstiller den på den rigtige tilberedningsfunktion, justerer temperaturen og sætter timeren for dig. Vores avancerede madlavningsprogrammer forkorter tilberedningstiderne og optimerer resultaterne (tænk: saftige spareribs på en time)

Udvalgte Innit-måltider til Electroluxovne
0

Sådan fungerer Innit med LG-produkter

Innit understøtter WiFi-tilsluttede LG-indbygningsovne og fritstående komfurer.

Med Innit kan du sende tilberedningsinstruktioner direkte til en hvilken som helst WiFi-tilsluttet LG-ovn. Bare vælg et måltid, så styrer Innit din ovn, justerer automatisk ovnens temperatur og tilberedningsfunktioner med et tilberedningsprogram i otte trin, der er designet specielt til din ovnmodel. Vores tilpasningsdygtige madlavningsprogrammer forkorter tilberedningstiderne og optimerer resultaterne (tænk: saftige spareribs på en time).

Udvalgte Innit-måltider til LG-produkter

Sådan fungerer Innit med GE-produkter

Innit understøtter WiFi-tilsluttede GE-indbygningsovne og fritstående komfurer.

Med Innit kan du sende tilberedningsinstruktioner direkte til en hvilken som helst WiFi-tilsluttet GE-ovn. Bare vælg et måltid, så styrer Innit din ovn, justerer automatisk ovnens temperatur og tilberedningsfunktioner med et tilberedningsprogram i otte trin, der er designet specielt til din ovnmodel. Vores tilpasningsdygtige madlavningsprogrammer forkorter tilberedningstiderne og optimerer resultaterne (tænk: saftige spareribs på en time).

Kom i gang ved at tilslutte dit GE-produkt. Lær hvordan

Udvalgte Innit-måltider til GE-produkter

Sådan fungerer Innit med Electrolux-produkter

Vores partnerskab med Electrolux bringer 100 års erfaring direkte ind i dit køkken. Føj dit Electrolux-produkt til din Innit-konto for at få adgang til testede og ægte måltider, der er specielt lavet til din enhed.

Med Innit kan du sende tilberedningsinstruktioner direkte til en hvilken som helst WiFi-tilsluttet Electroluxovn. Bare vælg et måltid, og Innit tænder for din ovn, indstiller den på den rigtige tilberedningsfunktion, justerer temperaturen og sætter timeren for dig. Vores avancerede madlavningsprogrammer forkorter tilberedningstiderne og optimerer resultaterne (tænk: saftige spareribs på en time).

Udvalgte Innit-måltider til Electroluxovne

Sådan fungerer Innit med LG-produkter

Innit understøtter alle WiFi-tilsluttede LG-indbygningsovne og fritstående komfurer.

Med Innit kan du sende tilberedningsinstruktioner direkte til en hvilken som helst WiFi-tilsluttet LG-ovn. Bare vælg et måltid, og Innit tænder for din ovn, indstiller den på den rigtige tilberedningsfunktion, justerer temperaturen og sætter timeren for dig. Vores avancerede madlavningsprogrammer forkorter tilberedningstiderne og optimerer resultaterne (tænk: saftige spareribs på en time).

Udvalgte Innit-måltider til LG-produkter

Sådan fungerer Innit med Bosch Home Connect

Innit understøtter WiFi-tilsluttede Bosch Home Connect-indbygningsovne og fritstående komfurer.

Med Innit kan du sende tilberedningsinstruktioner direkte til udvalgte WiFi-tilsluttede Bosch Home Connect-ovne. Vælg bare et måltid, så styrer Innit din ovn, justerer automatisk ovnens temperatur og tilberedningsfunktioner med et tilberedningsprogram i otte trin, der er designet specielt til din ovnmodel. Vores tilpasningsdygtige madlavningsprogrammer forkorter tilberedningstiderne og optimerer resultaterne (tænk: saftige spareribs på en time).

Udvalgte Innit-måltider til Bosch Home Connect

Sådan fungerer Innit med AEG-produkter

AEG bringer over 100 års erfaring ind i dit køkken. Føj dit AEG-produkt til din Innit-konto for at adgang til testede og ægte måltider, der er lavet til din enhed. Disse måltider udnytter alle AEG-funktionerne, så du virkelig kan kæle for din ovnstegte kylling eller bage dit sprødeste bagværk med damp.

Med Innit kan du sende tilberedningsinstruktioner direkte til en hvilken som helst WiFi-tilsluttet AEG-ovn. Bare vælg et måltid, og Innit tænder for din ovn, indstiller den på den rigtige tilberedningsfunktion, justerer temperaturen og sætter timeren for dig. Vores avancerede madlavningsprogrammer forkorter tilberedningstiderne og optimerer resultaterne (tænk: saftige spareribs på en time).

Udvalgte Innit-måltider til AEG-produkter

Smartdisplays og -assistenter

Forbind din konto til din foretrukne smartassistent, og få stemmeanbefalinger baseret på din madprofil. Find de bedste fødevarer til dig, få ideer til madlavningen samt enkel, håndfri vejledning. Og nu kan du starte den komplette Innit-oplevelse direkte fra dit Smart Display.

Sådan fungerer Innit med Google Assistant

Med LG Smart Display kan du nyde håndfri vejledning fra Innit gennem hele madlavningsprocessen.

Bare sig, "Hej Google, lad os lave mad med Innit," og Google Assistant vil anbefale måltider til Innit baseret på din madprofil. Vælg et måltid for at se, hvilke ingredienser der skal bruges, madlavningsprocessen og trinvise vejledningsvideoer, alt sammen direkte på din LG Smart Display. Du kan endda bruge din stemme til at sende tilberedningsinstruktioner direkte til dine smartprodukter.

Lav mad håndfrit med alle Innit-opskrifter

Er du interesseret i at samarbejde med Innit?

Arbejd med os