Are you a business ? Learn more about partnering with Innit.

For Business

Vær forbundet med kunderne
gennem hele madrejsen.

Sæt den førende smartkøkkensplatform til at arbejde for din virksomhed.

Platformen for smartkøkkener

Sid med ved bordet

Vi samarbejder med partnere i fødevare-, detail-, hvidevare- og teknologibranchen for at forbedre forbrugeroplevelsen og skabe meningsfulde berøringspunkter mellem brands og forbrugere. Vores data og analyser giver indsigt i forbrugernes adfærd og præferencer, om det er i butikken eller i hjemmet.

Lad din virksomhed vokse med Innit.

Sådan virker det

Fra emballerede varer til produkter

Vores platform består af tre hovedområder: ernæring, måltider og madlavning. Design en brugerdefineret applikation med vores platform for at styrke dine brands.

Produktundersøgelser betyder mere og mere for forbrugerne, når de køber ind, og Innit Nutrition gør det muligt for dem at finde produkter, der passer til lige netop deres kostbehov, allergier, helbredsproblemer, og hvad de kan lide eller ikke kan lide. Gennem tjenester som Shopwell får forbrugerne adgang til personligt tilpasset ernæringsinformation og brugervenligt brandindhold via nettet, vores apps og vores partneres platforme.

  • Match produkter og forbrugere
  • Udvidet brandindhold
  • Brugeroplevelser, der kan tilpasses

Innit Meals hjælper kunden gennem hele opskriften. Brug forbedrede opskrifter i dit indhold, og opnå endnu bedre oplevelser med trinvise vejledningsvideoer, ernæringsinfo, ingredienser til indkøbslisten og Innits adaptiCOOK™-teknologi til enhver opskrift.

  • Opskrifter og videoindhold
  • Forbedrede opskrifter
  • adaptiCOOK™-teknologi

Med Innit Cooking giver du dine kunder perfekte resultater hver gang, om det er den perfekte frosne pizza eller saftige, møre ribben, der tilberedes på den halve tid. Hjælp kunderne med at få mest muligt ud af dine produkter, når de bruger adaptiCOOK™ og får adgang til Premium-måltider.

  • Mad i professionel kvalitet
  • Optimal udnyttelse af produkter
  • Fast indtægtsstrøm

Hvem arbejder vi med?

Opbyg netværk på tværs af fødevareindustrien

Vi forbinder fødevare-, detail-, teknologi- og hvidevarebranchen for at levere en robust, enkelt løsning til forbrugerne.

Mad

Innit hjælper førende brands med at sørge for, at de rigtige forbrugere får øjnene op for deres produkter. Vi laver alt fra at anbefale de bedste produkter til at sikre optimale tilberednings- og madlavningsresultater, og vores partnerskaber inspirerer og leverer altid oplevelser i verdensklasse til vores brugere.

Detail

Innit samarbejder med partnere i detailbranchen for at levere integreret måltidsplanlægning og gøre dagligvareindkøb meget enklere og problemfrit for forbrugerne. Resultatet er øget brandkendskab og kundeloyalitet.

Teknologi

Vi tager madlavningen til helt nye højder gennem partnerskaber med markedslederne inden for teknologi. Enkle stemmekommandoer gør det muligt for forbrugerne let og enkelt at benytte Innit-platformen i hverdagen.

Hvidevarer

Verdens førende producenter af hårde hvidevarer bruger Innit til at skabe bedre forbrugeroplevelser til både almindelige produkter og smartprodukter. Ved at promovere produkter, tilbehør og tjenester leverer vi langsigtet værdi og nye indtægtskilder til vores partnere.

Opret forbindelse med Innit.

Gyldig e-mail påkrævet