');

Are you a business ? Learn more about partnering with Innit.

For Business

Din mad.
Enklere bliver det ikke.

Innit er en personligt tilpasset løsning, der gør det let for dig at købe de rigtige ingredienser og tilberede lækre måltider med selvtillid hver dag.

Section Image

Tilpas.

Hvis du opretter en madprofil, får du mulighed for at samle alt det, du kan lide og ikke kan lide, samt dine sundheds- eller allergiproblemer ét sted, så du hurtigt kan finde de helt rigtige produkter og måltider til dig.

Image salade

Køb ind.

Nu er det slut med at købe de forkerte produkter med hjem. Uanset om du handler efter en enkelt vare eller en ugentlig indkøbsliste, vil din madprofil finde den bedste løsning til dig. Du får en notifikation, hvis der er ingredienser, du skal undgå, og du kan hurtigt finde erstatninger eller alternative produkter.

Produits
Trin 1

Bind kyllingen op og krydr den.

Trin 2

Steg og krydr grønne bønner.

Trin 3

Kom couscous i kogende vand.

Trin 4

Skær kyllingen ud og servér.

Lav mad.

Få den madlavningsvejledning, du har brug for, uanset om du er amatør eller talentfuld kok. Med trinvise videoer og enkel vejledning kan du gå fra blot at være inspireret til at lave mad med selvtillid.

Tilslut.

Få adgang til endnu mere ved at tilslutte eller registrere dine husholdningsprodukter. Få endnu flere opskrifter, og send professionelle tilberedningsinstruktioner direkte til dine smartprodukter og opnå fænomenale resultater.

Four
Décoration
Helstegt kylling4 af 15 trin
 • Stegning ved varmluft

  230 ºC
 • Bagning ved varmluft

  220 ºC
 • Bagning

  190 ºC
 • Stegning ved varmluft

  150 ºC

Nyd det.

Vi gør planlægning, indkøb og madlavning meget enklere, så du kan nyde mere tid rundt om bordet med familien og vennerne.

Section Image

Køb ind og lav mad med Innit.

Hent den gratis Innit-app.

Er du en virksomhed?

Bliv samarbejdspartner med den førende platform for smartkøkkener.